11 mar 2010, 22:45

Магия 

  Poesía » De amor
571 0 0

Бъди за мен и сън във рая

Бъди за мен и тръпка стара

Аз после самичка ще се спусна

С усмивчица към ада

Запазили са ми казан

И врящ ме чака...

Ще бъда грях за теб разголен,

Ще бъда вятъра от страст подгонен.

И нека сенките дори ревнуват

От страст  горят дори

Звездите, които ни хортуват

И няма нас, и няма ние

Прегърнала ни е
възбудено трепери  

еротичната

Магия...

© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??