Mar 11, 2010, 10:45 PM

Магия 

  Poetry » Love
573 0 0

Бъди за мен и сън във рая

Бъди за мен и тръпка стара

Аз после самичка ще се спусна

С усмивчица към ада

Запазили са ми казан

И врящ ме чака...

Ще бъда грях за теб разголен,

Ще бъда вятъра от страст подгонен.

И нека сенките дори ревнуват

От страст  горят дори

Звездите, които ни хортуват

И няма нас, и няма ние

Прегърнала ни е
възбудено трепери  

еротичната

Магия...

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??