3 jun 2007, 22:04

Магия 

  Poesía
572 0 10
Дъхай ми.
Не се плаши.
Целуни ме с дива страст.
Нека зазидаме всички лъжи,
за да ги погълне миналото в своята паст.
Дъхай ми.
Не ме разпитвай.
Преди на кого съм била.
Аз не съм робиня.
Не съм и за продан.
Аз съм жена.
Дъхай ми.
И ме разтапяй.
Като кубче лед.
Сърцето си винаги ми поднасяй
на златен поднос с пита и мед.
Дъхай ми.
Докосвай ме.
Тук съм - от плът и кръв.
Сърцето ми ти е доказвало,
че ти винаги си пръв.
Дъхай ми.
Омагьосвай ме.
Прероди ме в истинска жена.
Откривай ме с детинско изумление.
Искам да почувствам любовта.

                                                                                       02.06.2007г.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??