16 sept 2008, 9:56

Магия за любов 

  Poesía » De amor
1063 0 27
Сърцето силно тупти,
туп-туп, туп-туп,
душата нежно шепти,
тук-тук, тук-тук,
очите пращат лъчи,
светлини, светлини,
мисълта все лети,
висини, висини,
колко искаш ме ти,
обикни, обикни,
мойте топли очи,
без сълзи, без сълзи,
водопадни коси,
със звезди, със звезди,
Омагьосан си ти,
запомни, запомни.

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??