*
Магия за смях
Знаеш ли?
Аз мога езика
на фуния да завия!!!
И пак да съм красив!
Знам, че ти се струвам
малко див!
Усмихваш се, добре!!!
Смеха ти аз обичам!
За мене той е
и знак,
и дар!
Искам да те разсмивам.
Искрено, с очи!
Но не да бъда твоя господар.
Ще се усмихваш всеки миг
на спомена сегашен
и ще знаеш,
че не съм страшен,
нищо, че не съм велик
комик!
За мен е важно
да се усмихва твоят лик!
П.П.
Нищо не прави един мъж по-щастлив от това да успее да разсмее жената на мечтите си.
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados