Jul 19, 2008, 11:40 AM

Магия за смях 

  Poetry » Love
561 0 9
 

*

Магия за смях

 

Знаеш ли?

Аз мога езика

на фуния да завия!!!

И пак да съм красив!

Знам, че ти се струвам

малко див!

 

Усмихваш се, добре!!!

 

Смеха ти аз обичам!

За мене той е

и знак,

и дар!

Искам да те разсмивам.

Искрено, с очи!

Но не да бъда твоя господар.

Ще се усмихваш всеки миг

на спомена сегашен

и ще знаеш,

че не съм страшен,

нищо, че не съм велик

комик!

За мен е важно

да се усмихва твоят лик!

 

П.П.

 

Нищо не прави един мъж по-щастлив от това да успее да разсмее жената на мечтите си.

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??