3 abr 2009, 15:38

Магията, да сбъдваш Доброта 

  Poesía » Otra
4387 1 45

Поздрав, слънчево момиче,
дошло с южняка в пролетта,
с дъх на цъфнали кокичета
и свежа, цветна красота.

Усмихвай се на дните си пред тебе,
на миналите, закачливо намигни,
те спомените, сбъднати уроци са
и еликсир за бъдещи мечти.

Животът изживявай си изкусно.
Светът в краката положи.
Обичай силно. Не изкуствено.
В жаравата стъпи и полети.

Нагоре полети, към слънцето.
Душата облечи във светлина.
И вярвай! Силата е в тебе.
Магията, да сбъдваш доброта!

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??