Магията на докосването!
Докосни ме нежно,
с върха на малкия си пръст.
И ще ме спечелиш.
Мен за тази нощ!
Велика е любовната ти мощ!
Не се гневи,
че сграбчвам те през кръста.
Ти най-красива си
и най-чевръста!
Не спирай да ме гледаш
с онзи поглед
сладострастен, мил!
Това занапред
ще е твоят
женски стил!
Не спирай
да ме докосваш нежно.
Влюбен съм в твойто
тяло снежно!
Докосни ме,
в господар на тялото си
превърни ме!
П.П.Докоснете с ръка гърба му, докато минавате зад неговия стол, гарантирано тръпката ще премине през цялото му тяло и ще се почувства наистина обичан.
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados