20.07.2008 г., 11:43 ч.

Магията на докосването! 

  Поезия » Любовна
653 0 10
 

Магията на докосването!

 

Докосни ме нежно,

с върха на малкия си пръст.

И ще ме спечелиш.

Мен за тази нощ!

Велика е любовната ти мощ!

Не се гневи,

че сграбчвам те през кръста.

Ти най-красива си

и най-чевръста!

Не спирай да ме гледаш

с онзи поглед

сладострастен, мил!

Това занапред

ще е твоят

женски стил!

Не спирай

да ме докосваш нежно.

Влюбен съм в твойто

тяло снежно!

Докосни ме,

в  господар на тялото си

превърни ме!

 

 

 

П.П.Докоснете с ръка гърба му, докато минавате зад неговия стол, гарантирано тръпката ще премине през цялото му тяло и ще се почувства наистина обичан.

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??