Магията на времето!
В ремето лети, не спира.
Р исува дните - не ги копира!
Е волюцията компенсира!
М елодията на сърцето не избира, но
Е манципацията демонстрира и
П осоката на движение разкрива!
Р ани стари вещо отмива,
О т чашата на съдбата питие отпива!
С остър език глупостта осмива и с
Т олерантност умело разума провокира!
Р еалността, с изпитания намира!
А тмосферата на деня моделира и с
Н осталгия стари спомени простира.
С търпение учи ни грешките да поправяме!
Т руднистите да преборим и успяваме,
В ърховете набелязани, да покоряваме!
О бич и любов, в дните си да даряваме!
Теменужка Петкова Вачева
© Теменужка Вачева Todos los derechos reservados