17 mar 2008, 23:22

Магьосница 

  Poesía
595 0 7
Като магьосница
скривам годините
в ъгъла.
Публиката влиза,
аплодира притихнала.
Гола съм.
Без цилиндър и пръчица.
Аплодират годините,
скрити във ъгъла.
Надявам ги леко,
да не скъсам
конците от спомени
и лабиринта
от сребърни бръчици.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??