22 mar 2008, 17:53

Магьоснико 

  Poesía
638 0 0

      Магьоснико

 

 

Магьоснико на моето сърце,

взема ми ти сърцето,

остави камък вместо него,

държиш го здраво в ръцете твои.

 

 

И ето идва ден

след дълга  нощ,  

но няма го при мен.        

Отново то при теб остана.

 

 

И ето идва ден.

Птички пеят,

а аз съм някъде

в мислите си, отново при теб

и всичко мое е при теб...  

 

© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??