Магьоснико
Магьоснико на моето сърце,
взема ми ти сърцето,
остави камък вместо него,
държиш го здраво в ръцете твои.
И ето идва ден
след дълга нощ,
но няма го при мен.
Отново то при теб остана.
И ето идва ден.
Птички пеят,
а аз съм някъде
в мислите си, отново при теб
и всичко мое е при теб...
© Марияна Димитрова All rights reserved.