2 jun 2011, 20:37

Махалото отмерва в две посоки... 

  Poesía
781 0 8

                                                            

***

В прозореца ми –

чаша с теменуги

жадува устните

на дъхаво поле…

 

… където в утрото

щастливи пеперуди

рисуват в колоните

усмихнато небе…

 

***  

В клавишите –

разлистени акорди

и метроном

и някаква тъга…

 

махалото отмерва в две посоки…

 

останалото в мен…

е тишина…

                                                                      ... Mevsimler geçerken...

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??