***
В прозореца ми –
чаша с теменуги
жадува устните
на дъхаво поле…
… където в утрото
щастливи пеперуди
рисуват в колоните
усмихнато небе…
***
В клавишите –
разлистени акорди
и метроном
и някаква тъга…
махалото отмерва в две посоки…
останалото в мен…
е тишина…
© Бехрин All rights reserved.
Благодаря!