17 may 2017, 9:52

Май 2 

  Poesía » De amor
256 0 0

В прегръдката на май

роза прекрасна цъфти

и ангел от небесний рай

унася ме в мечти.

 

И с копнеж за нещо чисто

душа волно лети

сред сиянието златисто,

що дари ми ти.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??