26 feb 2010, 20:22

Май че от там е изпаднал! 

  Poesía » De humor
495 0 3

(из цикъла "Вицове в рими")

На връщане към къщи приседна уморена
в кварталната градинка на припек баба Пена.
От час избягал, ето, отдолу иде Тонко -
със смъкнати потури и черни маратонки.
Реши да си направи със бабата гаргара
тийнейджърът. „Нали е – си мисли – проста, стара...
сега ще я бъзикна!”. Застана до жената
и силно й подвикна; „Ей, бабичко, колата
със стадото маймуни, дали от тука мина?”
А бабата отвърна; „Защо ме питаш, сине?
От тука мина, верно, там някъде по пладне.
Ти да не би от нея, случайно, да изпадна?!”

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??