16 may 2012, 16:38

Май е леко небрежен 

  Poesía » De amor
768 0 4

Иска ми се да вярвам,
че съм част от играта -
и за миг не скучая,
а не знам правилата.

Някой друг ни подрежда -
ти ме смяташ за грешка.
Може би те подвежда,
че си цар, а аз - пешка.

Някой спряга ни в смешка
като два стари вица -
заприличал на пешка,
виждаш в мене царица.

Май е леко небрежен,
но изглежда си знае
как със двама невежи -
като нас - се играе.

 

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??