13 nov 2006, 10:59

Майчина песен 

  Poesía
641 0 2

Докато в люлката си ме люляла,

песни тихичко си ти ми пяла

и нашепвала си нежно:

“Спи, детенце белоснежно!”


Докато растях под твоите ласки,

животът бе обагрен с краски

и навред дочувах твоя глас:
”Усмихни се, злато мое, ти на нас!”


Сега пораснах аз голяма,

но не ще забравя тебе, мамо,

че ти живота посвети на мен

и щастието ми дари в утринния ден!


11. 01. 2006 г.

© Марина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??