11 sept 2006, 15:45

Майка. Любов и закрила 

  Poesía
724 0 1
Обичам те безкрайно, мамо,
по-силна обич на земята няма.
Не зная, как да ти го кажа,
не знам и думи подходящи,
но ще напиша тези редове,
с отворено към теб сърце.

Когато те погледна, мамо,
аз виждам твоята душа,
готова и с живота да се бори,
за щастието на своите деца.

Аз гледам те и пак не зная,
каква е тази сила, мамо,
която винаги закриля,
която с нежни думи,
мили, лекува всичките бодили
в сърцата наранени и от мъката се свили.

Обичам те безкрайно, мамо,
по-силна обич на земята няма,
защото ти си нежна и добра,
защото друга като тебе няма,
защото ти си истинска жена.

© Деница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Майка ти сигурно ще го хареса, но явно сайтаджиите не са го одобрили. Никога не е късно да кажеш на майка си, че я обичаш...
Propuestas
: ??:??