28 sept 2008, 10:02

"Майката на скитника" 

  Poesía
449 0 2

Дъждът отдавна беше спрял.
И грееше прекрасно жълто слънце.
Вятърът шепнеше загадъчност.
По безкрайните улици се сипеше детски смях.
Букет от прекрасни мисли летеше,

носен от първите лястовички.
Небето беше мастилено синьо, животът - розов.

© Петко Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??