Sep 28, 2008, 10:02 AM

"Майката на скитника" 

  Poetry
447 0 2

Дъждът отдавна беше спрял.
И грееше прекрасно жълто слънце.
Вятърът шепнеше загадъчност.
По безкрайните улици се сипеше детски смях.
Букет от прекрасни мисли летеше,

носен от първите лястовички.
Небето беше мастилено синьо, животът - розов.

© Петко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??