Майко, помня, ти беше там -
на прага опасен на смъртта!
Спасихме живота ти едвам -
най-добрата майка на света!
Изпълнен с болка и тревога,
видях как страдаше на прага!
Благодаря на хирурга и Бога,
че ти си ми най-мила и драга!
Има и добро на този грешен свят,
макар и малко слаба, още дишаш!
Едва изтърпях целия този черен ад,
но имаш син, на когото да разчиташ!
© Георги Todos los derechos reservados