9 may 2010, 19:33

Майски полъх 

  Poesía
875 0 18

Майски полъх

 

Слънчов пръстен ярко пак блести,

трепетно погалва със своите лъчи,

клонка се полюшва, като че шепти,

ален цвят разстила своите коси,

птичи зов отвръща на нечии очи,

обично повява вятър от мечти.

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??