майският въздух
изпълнен с надежди море и цветя
погали ме нежно
прошепна ми тихо
че обич към мене изпитва
ръката ми студена пое
лимонада без лед ми подаде
и към Барселона понесе ме
с шумните китари
глухите барове
и безкрайната си обич
към морето
към любовта
към живота
майският въздух
събуди ме
успокои ме
спаси ме
живота ми върна
и белите ризи
и мечтите
бутилирани като старо френско вино
с протрит етикет
“в Барселона, когато си влюбен”
© Ния Todos los derechos reservados