Лакирах си ноктите в червено –
разлистени макове…
Прозрачно бельо –
дантелени блянове…
Черна рокля следва извивките –
забравен свян…
Тялото – трепетно очакване…
Устните – страстно обагрени…
Ти… и ръцете ти –
странстващи птици…
Сластно дихание…
Букетът от макове посивя…
©Екатерина Глухова
"ОНАЗИ" 2019 г.
© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados