Jan 5, 2020, 12:58 AM

Макове 

  Poetry » Love, Erotic, Other
1285 0 0

МАКОВЕ


Лакирах си ноктите в червено –
разлистени макове… 
Прозрачно бельо –
дантелени блянове… 
Черна рокля следва извивките –
забравен свян…
Тялото – трепетно очакване…
Устните – страстно обагрени…
Ти… и ръцете ти –
странстващи птици…
Сластно дихание…
Букетът от макове посивя…

 

©Екатерина Глухова

 "ОНАЗИ" 2019 г. 

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1355 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??