10 ago 2013, 8:45

Малечка Палечка - 2 

  Poesía » Otra
464 0 1

                                   

                                              Малечка Палечка - 2

                      

                                                                    На Дидка

                                     

                                                     

                                 Ти си нашето Второ момиче.

                                 Ти си нашата радост Изстрадана!

                                 Ти си нашият зов за Обичане!

                                 Ти си Нашата Втора награда!

 

 

 

 

© Виолета Минчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??