12 oct 2012, 12:07

Малка искрица 

  Poesía » De amor
877 0 12

Вгражда слънцето сянка на птица

в необятното синьо небе!

 

В миг припламва тя – малка искрица –

и лети върху светли криле!

 

И запалва простора далечен,

после пада на залез в жарта!

 

Там угасва в студената вечер...

Тази птица ли бе любовта?!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??