8 oct 2013, 21:58  

Малка обич 

  Poesía
345 0 2

Малка обич

слиза от небето -

откривам с трепет:

домът ù е сърцето ми...

Върви наперено,

край нея всичко свети.

Мислех си, че зная

много, даже всичко.

Сега не искам друго -

само да сме двете.

Мислите са като незабравки

край пътеката,

която следва ни

и как израстваме

от дъх на дъх

се чуди.

 

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??