Малка принцеса
Ти беше малка принцеса,
а аз - просякът, влюбен във теб;
ти ходеше с прелестни дрехи,
а аз - гладен и грипав, но влюбен в теб!
Ти имаше нежна походка,
ходеше приказно - вдигна глава.
Видя ме далече - нейде зад хълма,
влюби се в мен и сведе глава!
Ти приседна до моето тяло,
погали нежно с ръчичка мойта глава,
целуна ме нежно - прегърна ме силно
и нахрани моята нежна душа!
Облече ме в прелестни дрехи,
сложи ми шапка на истински принц,
застанах до теб - ти беше кралица,
погалих с ръчичка - бях вече щастлив!
© Виктор Todos los derechos reservados