14.01.2008 г., 21:00 ч.

Малка принцеса 

  Поезия » Любовна
1025 0 5

Малка принцеса

Ти беше малка принцеса,

а аз - просякът, влюбен във теб;

ти ходеше с прелестни дрехи,

а аз - гладен и грипав, но влюбен в теб!

 

Ти имаше нежна походка,

ходеше приказно - вдигна глава.

Видя ме далече - нейде зад хълма,

влюби се в мен и сведе глава!

 

Ти приседна до моето тяло,

погали нежно с ръчичка мойта глава,

целуна ме нежно - прегърна ме силно

и нахрани моята нежна душа!

 

Облече ме в прелестни дрехи,

сложи ми шапка на истински принц,

застанах до теб - ти беше кралица,

погалих с ръчичка - бях вече щастлив!

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??