Малки палави пръстчета
по клавишите от абанос...
Нежни звуци душата ти галят
и се усещаш като хлапак бос...
Усещаш краката си леки,
пристъпващи в танц.
Всички житейски пътеки заприличват на "данс".
Животът изглежда прекрасен!
И всичко заради това:
Малки, палави пръстчета!
Дъх на окосена трева!
Малки, палави пръстчета!
Лазурна, небесна синева!
Малки, палави пръстчета!
Пеперуди в изтощената душа!
С малки, палави пръстчета,
прекрасен е света!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados