13 июл. 2013 г., 19:38

Малки, палави пръстчета 

  Поэзия
503 0 2

Малки палави пръстчета

по клавишите от абанос...

Нежни звуци душата ти галят

и се усещаш като хлапак бос...

Усещаш краката си леки,

пристъпващи в танц.

Всички житейски пътеки заприличват на "данс".

Животът изглежда прекрасен!

И всичко заради това:

Малки, палави пръстчета!

Дъх на окосена трева!

Малки, палави пръстчета!

Лазурна, небесна синева!

Малки, палави пръстчета!

Пеперуди в изтощената душа!

С малки, палави пръстчета,

прекрасен е света!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??