27 jul 2010, 13:09

Малки среднощни въпроси 

  Poesía » De amor
1114 0 13

 

 

Спиш ли?
Мен ли целуваш в съня си?

 

Крехка мисъл в дъжда се намокри.
И такава прогизнала, боса
срещна други среднощни въпроси...

 

Как отчаяно търси подслон
неспокойната женска тревога!
Но мъжът се е скрил в своя дом,
вече чужд за подобни несгоди...

 

Спиш ли?
Или друга целуваш в нощта си?

 

Вероятно не чуваш навън
колко силно гърми от въпроси!

 

А небето ме моли за сън...

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??