17 oct 2007, 10:35

Малките неща :) 

  Poesía
836 0 5

Малките неща правят живота ми значим

и някак си по-поносим…

Една твоя усмивка кара ме да летя

и пак спокойно да заспя…

Малките неща правят живота по-лесен

и светът ми се струва тесен!

Събуждам се с усмивка

и чувствам се добре,

плувам в щастливо море…

И откривам нови светове!

Намерих място красиво

и някак си диво…

Там няма сълзи,

няма омраза и лъжи…

На това място се живее единствено с мечти!

Свят прекрасен,

не толкова опасен…

За първи път чувствам се свободна

и усещам - мога да летя,

имам крила!

Крила на птица синя,

водеща ме в красивата пустиня,

животът ми е една мечта,

роден от една сълза!

Сега стоя с усмивка на лице,

с лалета в ръце

и с любов горяща в крехкото ми сърчице!

Не искам да променям нищо в мен,

не искам да плача вече нито ден…

Не си отивай,

чакам те, при мен остани,

с теб ще живеем в нашия свят от мечти…

Красиво е, нали ?

Ела и ти полети…!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??