11 ene 2011, 19:57

Малките неща I 

  Poesía » Otra
519 0 3

                                                     Вдъхновено от "За малките неща" на ДончоЦончев

 

Малките неща са тъй прекрасни:

малък жест и малко нежно цвете,

малкото дете с очите ясни,

малката звездица на небето.

 

Малък брой приятели, но верни,

малко думи, ала с много чувство,

и надежда малко в дните черни,

малка пластика... това си е изкуство.

 

Скъпите парфюми все са малки,

малка е вината споделена.

Ние, хората, сме дребосъци жалки

в Хаоса на Вечната Вселена...

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??