8 ago 2020, 7:28

Малко 

  Poesía » Filosófica
685 2 1

Не искам аз много, ей-тъй, да си имам
ненужни обекти без смисъл и мяра.
А малко, но с труд и любов придобити,
приятели близки, в които да вярвам.

Та ако потрябва ми помощ когато
по пътя си падна, от болка примрял,
наблизо да имам мехлем и познати,
а не джунджурийки в огромен чувал.

Че хаос от купища странни предмети
и хора безлики, без смисъл и ред
са камъкът, който щом паднем ни пречи
по-скоро да станем и тръгнем напред.

 

Nicky

 

 

 

© Николай Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??