7 ene 2009, 12:41

Малко думи 

  Poesía » Otra
686 0 4
 

... На един страхотен китарист и кратките ни срещи.

 

 

Не, не е важно времето...

Нито часовете, нито ерите...

Не са важни пирамидите,

дъждът валящ по керемидите.

 

Нито пясъкът, засипващ спомени,

нито листата, наесен отронени.

Не са важни заминаващите влакове

и мигът, ако повече от кратък е.

 

Нищо значимо няма и в огъня,

ако изгаря дървета самотни.

Нищо различно в милите думи,

ако те в пороя от много се губят.

 

Не, не е важно времето...

Нито часовете, нито ерите...

Не брой, слова не отмервай, недей,

а наслада пиши и после я пей...

 

Най-хубавите песни са от малко думи

и с музика, способна да погуби...

 

 

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??