... На един страхотен китарист и кратките ни срещи.
Не, не е важно времето...
Нито часовете, нито ерите...
Не са важни пирамидите,
дъждът валящ по керемидите.
Нито пясъкът, засипващ спомени,
нито листата, наесен отронени.
Не са важни заминаващите влакове
и мигът, ако повече от кратък е.
Нищо значимо няма и в огъня,
ако изгаря дървета самотни.
Нищо различно в милите думи,
ако те в пороя от много се губят.
Не, не е важно времето...
Нито часовете, нито ерите...
Не брой, слова не отмервай, недей,
а наслада пиши и после я пей...
Най-хубавите песни са от малко думи
и с музика, способна да погуби...
© Даниела Всички права запазени
супер е