18 ene 2013, 12:54

Малко от твоето време 

  Poesía » De amor
485 0 1

Знаеш ли, какво ми трябва сега?
Какво толкова ми е нужно...
Трябва ми една топла ръка
сред всичко толкова чуждо.
Минутка внимание само
за мойте дребни проблеми,

и малко нежност... и малко от твоето време,

една ласка в нощта, едно телефонно повикване..
Не! Много е! Няма да издържа...
Просто на толкова не съм свикнала. 

© Флоранс Касабие Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??