24 jul 2007, 17:18

Малкото момче 

  Poesía
788 0 5
Заради теб забравих него, 
този, който запали огъня в 
моето сърце, но защо ми 
беше нужно, като сега 
не мога дазабравя теб! 

Ти взе моето сърце - 
защо ти беше то? 
Играчки няма ли за
малкото момче, та му
беше нужно моето сърце?

Сега в ръцете си го ти държиш,
но то е вече на парчета.
Играчки няма ли за
малкото момче, та му
беше нужно моето сърце?

Незнаейки защо го ти
направи, защо ме ти остави,
към тебе, сляпа, аз вървя.
Знам само: Обичам те 
безкраийно и без тебе
ще умра!!

© Камелчето Първановска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??