13 ene 2010, 20:10

Мама и татко 

  Poesía » Para niños
644 0 1

 МАМА И ТАТКО

 

Мама и татко рано стават

и закусчица ни правят.

От зори до вечерта трудят се за нас.

Без тях какво ще правим - не зная аз!?

 

Като кажа: ”Мамо, искам сладолед!”

- Не, по-полезното е мед! - възразява тя.

Татко пък ме учи на буквичките

от  А до Я.

 

Колко добри са моите мама и татко...!

Като не ги слушам - карат ми се малко.

Като им помагам много аз -

правят ми изненада завчас.

                                      Ралица Костова

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??