МАМА И ТАТКО
Мама и татко рано стават
и закусчица ни правят.
От зори до вечерта трудят се за нас.
Без тях какво ще правим - не зная аз!?
Като кажа: ”Мамо, искам сладолед!”
- Не, по-полезното е мед! - възразява тя.
Татко пък ме учи на буквичките
от А до Я.
Колко добри са моите мама и татко...!
Като не ги слушам - карат ми се малко.
Като им помагам много аз -
правят ми изненада завчас.
Ралица Костова
© Ралица Костова Все права защищены