4 feb 2008, 21:16

Мамо, ти си плакала! 

  Poesía
1144 2 22
Мамо, ти си плакала!
    С много обич - на сина ми Иво

Аз исках да изчезна, да ме няма
и ни в небето, нито на земята,
в следите на отминали измами
да не открия себе си самата;

Аз исках тъй далече да избягам,
на хаоса в космичната пустиня,
че нивга вече длан да не протяга
душа сиротна като просякиня;

Аз исках да изчезна, да забравя
за всички болки, страхове и грешки,
да се размия, да не ти оставя
на обичта ми упреците тежки...

Аз исках да изчезна, но оставям
от самота бесилката да плаче!
Не исках прошка! И не си прощавам.
Една душа прощава ми, обаче...

© Кети Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??