С яхния
на тепсия,
с ичкия
в поразия
се празнуват в грях
не Бог, Син, Дух тях.
Вяра не поклони
иска пред икони.
На религия усложняване
е за нейно унищожаване.
Но убий!
Но мрази!
Но кради!
Но лъжи!
„Капиталът“ бил борба
за мръвките у чорба.
Ли се пръкнах не зная
и погинат си трая
подлуден от дресьорите,
не сглупил кат' клакьорите.
© Венко Василкин Todos los derechos reservados