1 mar 2011, 22:02

Мартенички 

  Poesía
677 0 3

 

Мартенички бели

и червени – радост!

Пухкави къдели –

дар за вечна младост.

 

Берекет и здраве,

и късмет да има.

Лявата да дава,

дясната – да взима...

 

Да е мирна, сита

цялата година!

Да ви е честита

Марта! Зимата отмина!

 

1.03.2011

© Димитър Дянков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??