Mar 1, 2011, 10:02 PM

Мартенички 

  Poetry
778 0 3

 

Мартенички бели

и червени – радост!

Пухкави къдели –

дар за вечна младост.

 

Берекет и здраве,

и късмет да има.

Лявата да дава,

дясната – да взима...

 

Да е мирна, сита

цялата година!

Да ви е честита

Марта! Зимата отмина!

 

1.03.2011

© Димитър Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??