11 ago 2010, 8:37

Маска 

  Poesía
462 0 1

В неоновата вечер спотаен,

грехът ме кани

с поглед на девица,

и с устни, жадно впити в мен,

със зъби от искряща огърлица. 

 

Със спомени за утрешния ден

отминах, но след кратко разстояние

се върнах, тъй внезапно осенен:

под дрехите му от червен сатен

познах аз твоето желание.

© Илиян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Какво друго, освен червен сатен би подхождало ?!
Propuestas
: ??:??