12 abr 2007, 11:00

МАСКА 

  Poesía
537 0 2
        МАСКА


Моята звезда щастлива
да бди над мен не пожела
и коварна мрачна зима
сърцето ми в лед скова.

Сложих си красива маска
да скрия страшната си мъка,
защото в себе си дълбоко пазя
спомен от една разлъка.

© Светльо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??